Testimoniale

OSS ! Ma numesc Marian Maria, sunt din Fagaras, am 10 ani si practic karate de la varsta de 6 ani.
Imi place foarte mult acest sport, am un Sensei deosebit de pasionat care ma face sa ma simt bine la antrenamente si ma motiveaza sa-mi doresc victoria in fiecare competitie.
Dorinta de a practica acest sport o am inca de la varsta de 4 ani, cand il vedeam pe fratele meu Vlad, care revenea de la competitii cu medalii si diplome iar eu nu mai aveam rabdare sa incep antrenamentele.
Pentru viitor imi doresc sa practic acest sport cel putin tot atata timp precum senseiul meu si neaparat sa ma vafd pe podiumurile europene si mondiale !

Marian Maria, Elev

M-am apucat de karate, mai mult din obligație, mama vroia să fac mai multă mișcare. Eu îmi doream să fac balet. La vârsta de 6 ani orice fata cred ca își dorea asta. Imediat cum au venit medaliile și competițiile, cea mai mare pedeapsă era să nu merg la antrenament.
În acest moment, mă motivează dorința de a ajunge pe un podium important ( european, mondial, olimpic ) . Prin aceste fapte vreau sa promovez karateul , nu numai ca artă ,dar și ca stil de viața.
În karate,mai târziu , as dori sa ajung un exemplu pentru următoarele generații , să devin eu însămi un antrenor si sa le ofer copiilor aceeași bucurie pe care mi-o oferă karateul în acest moment. Îmi doresc sa ajut copii sa crească frumos și sănătos prin acest sport. Pentru mine, karateul înseamnă mai mult decât un sport, înseamnă un stil de viața , iar colegii mi-au devenit o a doua familie.

Andra Funariu, Elev

Cand eram mic, parintii mei au decis sa ma dea la un sport, pentru ca aveam multa energie si pentru ca raceam cam des. Aveam 4 ani. N-am fost primit la niciun sport pentru ca eram prea mic si de varsta si de inaltime si, astfel, am ajuns la acest club de karate, unde mi-a placut din prima clipa. Practic karate pentru ca vreau sa fac performanta, sa iau cat mai multe medalii, sa devin sensei si sa-mi deschid propria sala. As vrea sa devin politist cum este tatal meu si cred ca acest sport m-ar ajuta in aceasta meserie pentru autoaparare. In momentul de fata am 9 ani, iar in septembrie 2016 implinesc 10 ani.

Rares Ioan, (Chuck Norris de la Bukyo)

Desi am cochetat cu mai multe sporturi, dupa primul antrenament am simtit ca "acesta" este sportul care mi se potriveste.
Cred ca viitorul imi va demonstra, ca si in prezent, ca am facut alegerea potrivita.

Flavian C.

Cândea Ioan Flavian, Elev