Meniu Închide

SKIF ROMANIA este afiliata la FEDERATIA ROMANA DE KARATE fiind constituita in COMISIA NATIONALA DE STIL S.K.I.F.


Comisia National SKIF ROMANIA prin FRK este singura organizatie din tara, afiliata la forul mondial SKIF si forul european SKIEF . Toti sportivii din Romania, legitimati SKIF, pot participa la stagiile de pregatire organizate in tara si strainatate de catre maestrii japonezi – instructori SKIF.

Toate gradele Kyu /Dan sunt omologate, certificate si inregistrate la sediul SKIF din Tokio , Japonia.

Examinarile de grad se fac cu persoane/comisii avizate la nivel mondial, ceea ce confera persoanei ce dobandeste un anumit grad, recunoasterea in 127 de tari

Sportivii participa la Campionatele Mondiale SKIF care se desfasoara la fiecare 3 ani, Campionatele Europene SKIF ce au o ciclicitate de 2 ani, si o multitudine de competitii aflate in calendarul competitional intern si extern.

Astfel, toti sportivii legitimati SKIF ROMANIA au posibilitatea sa participe la competitiile si campionatele, stagiile de pregatire si alte evenimente organizate de catre Federatia Romana de Karate.

Deasemenea, sportivii care au rezultate la Campionatele Europene/Mondiale/Balcanice/Nationale sunt omologate, recunoscute si recompesate de Ministerul Tineretului si Sportului.

SKIF este cea mai mare Federatie mondiala de Karate Shotokan

127 tari afiliate

ASIA- 37 tari

EUROPA – 35 tari

AFRICA -23 tari

AMERICA DE NORD -15 tari

AMERICA DE SUD – 10

OCEANIA – 7